πανοραμική άποψη της ιστορικής πόλης

Εκπαιδευτική Εκδρομή σε Μέτσοβο – Γιάννενα

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή σε Μέτσοβο – Γιάννενα, με τη συμμετοχή όλων των τάξεων.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή σε Μέτσοβο – Γιάννενα, με τη συμμετοχή όλων των τάξεων. Η εκδρομή ξεκίνησε νωρίς το πρωί και αφού κάναμε μια μικρή στάση κοντά στα Γιάννενα, φθάσαμε πριν το μεσημέρι στο Μέτσοβο. Κάτω από πυκνή χιονόπτωση, περιηγηθήκαμε στα στενά και την πλατεία του Μετσόβου και, μερικοί από εμάς, επισκεφτήκαμε την Πινακοθήκη Αβέρωφ. Μετά από έναν καφέ σε ζεστό μαγαζί, αναχωρήσαμε για τα Γιάννενα. Εκεί, επισκεφτήκαμε το Μουσείο Αργυροτεχνίας και περιηγηθήκαμε στο κάστρο και στους δρόμους της πόλης.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί γυρίσαμε στις Φυτείες πλήρως ικανοποιημένοι.

σχετικά άρθρα
το εργοστάσιο "ιριδα"

Έκφραση Ευχαριστιών

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου των Λ.Τ.-Γυμνασίου Φυτειών, ευχαριστούν την εταιρεία ιχθυοτροφών “Ίριδα

ο λευκός πύργος

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Από 03-02-2016 μέχρι και την 06-02-2016 πραγματοποιήθηκε η πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ τάξης Λυκείου του σχολείου μας που είχε

ο σιδηροδρομικός σταθμός Καλαβρύτων

Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στα Καλάβρυτα, με την συμμετοχή όλων των τάξεων.